+40.732.100.100 office@romtransport.ro

Servicii Romtransport Services

Oferim servicii inchirieri auto mici, medii sau mari fara sau cu sofer in Bucuresti si oferim servicii pentru evenimente, nunturi, onomastice, sejururi, delegatii oficiale, transport angajati, transferuri aeroport, s.a.m.d.

Evenimente / Nunti / Onomastice

 Fiecare dintre dumneavoastra trateaza cu maxima seriozitate evenimentele speciale la care sunteti invitati sa participati, atentia la fiecare detaliu fiind importanta. Compania noastra se ofera sa va asigure transport evenimente cu autocar sau microbuz, in functie de numarul pasagerilor.

VIP / Delegatii

Asiguram transportul in cadrul unor evenimente private, conferinte sau ocazii speciale, diverse ceremonii, precum si transportul invitatilor la nunta, spre hoteluri, restaurant sau cluburi sau orice alta destinatie aleasa de client.

Transport Copii - Gradinita

Chiar daca distanta pana la scoala sau gradinita este destul de mica, cei mici trebuie sa fie insotiti mereu de catre cineva. Romtransport Services va intampina cu servicii de transport copii la si de la scoli si gradinite Bucuresti si Ilfov.

Transport Excursii

Va oferim transportul necesar pentru excursii, iar conducatorii auto detin experienta necesara si vor sti ce traseu sa urmeze, astfel incat cei mici sa nu rateze niciun obiectiv turistic sau vreo priveliste incantatoare. In functie de numarul celor care doresc sa participe in excursie, va punem la dispozitie microbuze sau autocare de calitate, dotate cu toate cele necesare pentru un drum confortabil si cat mai placut.

Transport Angajati

Aveti un numar mare de salariati si doriti sa fiti siguri ca ajung la locul de munca la ora stabilita? Romtransport Services va poate oferi servicii de transport salariati catre si de la locul de munca, la cele mai avantajoase tarife.

Transferuri Aeroport

Doriti sa asigurati transportul la sau de la aeroport al unui VIP sau pentru un grup de persoane? Va punem la dispozitie limuzine cu sofer, microbuze de ultima generatie sau autocare pentru un transfer eficient, in conditii de maxima siguranta si confort.

Transport Pelerinaje

Pelerinajul este o procesiune religioasa care a aparut acum multe secole, dar care s-a transformat treptat intr-o forma de turism. In trecut, grupuri de credinciosi se deplasau pe jos sau cu diferite mijloace de transport in locuri considerate sfinte, acest ritual fiind practicat in toate religiile lumii. Romtransport Services adapteaza mijloacele de transport in functie de marimea grupului, astfel incat incat pretul biletului sa fie cat mai avantajos pentru toata lumea

Trasee Turistice

Prin intermediul transporturilor se realizeaza deplasare in spatiu a bunurilor materiale si a persoanelor in vederea satisfacerii nevoilor materiale si spirituale ale membrilor societatii.

DISPONIBILITATE FLOTA?

Flota noastra contine doar cele mai bune autovehicule oferite de Mercedes Benz !
Verifica Flota