+40.732.100.100 office@romtransport.ro

Despre noi

Oferim servicii inchirieri auto mici, medii sau mari fara sau cu sofer in Bucuresti si oferim servicii pentru evenimente, nunturi, onomastice, sejururi, delegatii oficiale, transport angajati, transferuri aeroport, s.a.m.d.

Istoria Romtransport Services

Romtransport Services a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect principal de activitate transportul intern ocazional de persoane precum si pe baza de contracte ferme incheiate cu persoane juridice pt. transportul angajatilor la/de la locul de munca, avand preturi competitive pe piata transporturilor de persoane.

 

Romtransport Services dispune de o flota proprie de autovehicule moderne, microbuze si autoturisme conduse de o echipa soferi de profesionisti cu vasta experienta in transportul de persoane, adaptabile celor mai diverse cerinte de transport persoane, iar in urma cu putin timp am achizitionat mai multe microbuze in vederea dezvoltarii activitatii si ridicarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

 

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

 

Experienta noastra o punem permanent in slujba clientilor nostri, oferindu-le solutii de transport profesionale, fiind convinsi ca vor gasi in Romtransport Services un partener de incredere.

165
Clienti Satisfacuti
54
Autovehicule
450000
KM Efectuati
86
Profesionisti Angajati
Autovehicule Noi85%
Profesionisti Angajati100%
Clienti satisfacuti95%
Fidelizarea Clientilor95%

Alege Romtransport Services

Daca doriti o calatorie sigura si placuta in conditii excelente, atunci alegeti ROMTRANSPORT SERVICES.

Compania noastra va ofera spre inchiriere toata gama de autovehicule transport persoane, de la autoturisme la microbuze 8+1 locuri, 16+1 locuri, 19+1 locuri sau 19+1+1 locuri.

Formular Comanda

Foloseste formular pentru a ne contracta serviciile!
Formular Comanda

    Rezervare Auto