Despre Noi

Romtransport Services a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect principal de activitate transportul intern ocazional de persoane precum si pe baza de contracte ferme incheiate cu persoane juridice pt. transportul angajatilor la/de la locul de munca, avand preturi competitive pe piata transporturilor de persoane.

Romtransport Services dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze si autoturisme conduse de o echipa soferi de profesionisti cu vasta experienta in transportul de persoane – adaptabile celor mai diverse cerinte de transport persoane, iar in urma cu putin timp am achizitionat mai multe microbuze in vederea dezvoltarii activitatii si ridicarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute. Printre partenerii nostri traditionali ne face placere sa amintim:

Ovo Design
Primaria Sectorului 3
CONSOLA group
Prefectura Municipiului Bucuresti
COELCO
Societatea Romana de Radiodifuziune
Inform Lykos
Hidroelectrica
Flamingo Computers
Electromagnetica
Unilever
GREY Worldwide Romania
Banca Transilvania
Tempo Advertising
CECCAR
Heat Advertising
New Kopel Romania (SIXT)
Alfredo Trading
SIVECO Romania
Emagic Entertainment
Sfinx Experience
Mobilux
Alvarion
Granddis
Elite Romania
Hostway Romania
Danone
ISAF SA
Meridian Taxi
Ambasada Republicii Albania
Wens Tour Cluj-Napoca

precum si numeroase agentii de turism.Experienta noastra o punem permanent in slujba clientilor nostri, oferindu-le solutii de transport profesionale, fiind convinsi ca vor gasi in Romtransport Services un partener de incredere.